Om MAV WaterSystem

MAV WaterSystem er et firma der specialisere sig i water shows og water illumination. Vi ønsker at give vores kunder en anderledes oplevelse til en hver form for shows. Om det så omhandler koncerter, firmafester, messer eller konference, alt kan lade sig gøre. Vi gør det muligt at bygge water fountains ned i scenegulvet, og kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan skabe.

Vores water fountains er mulige at styre via DMX512, Hvilket gøre det muligt at styre dem fra hvilken som helst pult eller kontroller der kan sende DMX. Dette betyder også at du kan ”udforme” og skabe det udtryk 100% som du ønsker.

Forstil dig en koncert med med 2-6 water fountains på hver side af scenen, som springer i takt til musikken, og giver dit publikum en helt ny form for oplevelse. Og når mørket falder på kan vores water fountains belyses med vores underwater LED light, og lyse i alverdens farver hvilket giver en oplevelse ud over det sædvanlige.

MAV WaterSystem startede officielt i 2013, men har siden 2010 haft interesse for kombinationen af vand og specialFX. Idéen med at kombinere vand og sceneshows startede i 2013, og vi har siden da udviklet alle vores systemer som kunne gøre dette muligt. Alle styresystemer til vores vand fontæner og LED lys er udviklet af vores eget firma.

Ud over vores water shows, er vi også leveringsdygtige i SpecialFX i form af Pyroteknik, Flame FX, CO2 FX, konfetti FX og meget andet.
Se mere under Udlejning

MAV har også salg af nytårsfyrværkeri via MAV Fireworks.

Referencer

SUSPEKT
Christopher
Carpark North
TooManyLeftHands
KATO
Queen Machine
KONGSTED
Joey Moe
Cisilia
Natholdet
Vi Elsker 90’erne
TIVOLI
Simple Creations
Live Nation Denmark
All Things Live Danmark
Faceoff Event
Rodkjær Event
Scarlet Pleasure
Alphabeat
COPENHELL
The Minds Of 99
The Voice – Tivoli
P3 Guld
De Største Øjeblikke