Salg af konfetti, konfettirør og bomberør til alle slags arrangementer

Hos MAV har vi et stort udvalg af løs konfetti, konfetti rør, Røg effekter, Isfontæner og fx væsker.
Vi levere alle farver og former af løs konfetti og konfettirør. Finder du ikke det ønskede produkt her i shoppen skal du være velkommen til at kontakte os.
Vi kan klare det meste 🎉😉

Se mere i det forskellige kategorier.

Papir Konfetti

Se udvalg

Metal Konfetti

Se udvalg

Papir Former

Se udvalg

Metal Former

Se udvalg

UV Konfetti

Se udvalg

Papir Streamers

Se udvalg

Metal Streamers

Se udvalg

Elektroniske 80cm

Se udvalg

Elektroniske 50cm

Se udvalg

Håndholdt 80cm

Se udvalg

Håndholdt 50cm

Se udvalg

Håndholdt Small

Se udvalg

FX Fluids

Se udvalg

Smoke Grenade

Se udvalg

Isfontæner

Se udvalg

Pyro Equipment

Se udvalg

MagicFX

Se udvalg

Pro Julebelysning

Se udvalg

Alle former for konfetti

MAV WaterSystem har det største, festligste og mest kulørte udvalg af konfetti. Konfetti tjener mange formål og kan skabe en hel unik stemning. Det formår at tage festlige lejligheder til nye højder. Den stemning konfetti skaber, får du ikke med nogen andre produkter. Konfetti kan sætte kulør på alle slags arrangementer. Koncerter, fødselsdage, firmafester, præmieoverrækkelser, diverse sportsarrangementer og vi kunne blive ved.

Fordi konfetti er et universelt produkt, som kan bruges i mange sammenhæng, kommer det også i mange varianter. I vores sofistikerede konfetti sortiment finder du et væld af forskellige farver og former af konfetti. Med andre ord har vi konfetti der matcher lige præcis dit festlige arrangement. Vi har flag konfetti, som er små dannebrogsflag, perfekt til fødselsdagsarrangementer. Du finder også konfetti i alle tænkelige farver, både ensfarvet og flerfarvet. Dertil kan du vælge mellem papir konfetti og metal konfetti. Det er selvfølgelig en personlig vurderingssag, hvilken form for konfetti som du finder mest oplagt til dit arrangement.

Farven guld er en sand klassiker indenfor konfetti. Guld er en farve, hvor specielt metal konfetti for alvor kommer til sin fulde ret. Den blanke metalliske overflade giver guld varianten den helt perfekte glans og du får indtrykket af, at det er guld som regner ned fra himlen. Guld konfetti er kun én ud af mange farver du finder i vores metal konfetti sortiment. Som sagt er en stor fordel ved metal konfetti, at de reflekterer lys, hvilket giver en helt ny dimension. Metal konfetti glimter og skinner mens det regner ned fra loftet. Du opnår derfor den bedste effekt med metal konfetti, hvis du kaster en masse lys på det, efter du har skudt det af. Ligeledes finder du også UV konfetti her på siden, som har den unikke funktion, at det aktiveres i UV lys. UV konfetti kan derfor lyse i mørke og bringer noget, som intet andet konfetti kan, hvis du vel og mærket har UV lys til at aktivere det.       

Konfettirør og bomberør er den perfekte løsning

Konfetti skal helst skydes op i luften for, at opnå den maksimale visuelle effekt. Hvis du køber løst konfetti kræver det dog, at du har en konfettikanon. Det er de færreste som har en konfettikanon liggende. Heldigvis har vi den perfekte løsning til dig, som ikke har en konfettikanon, men stadig gerne vil have den vildeste fest med konfetti, løsningen er et konfettirør / bomberør. Den effekt du får med et konfettirør, er den fulde visuelle konfetti effekt, uden brug af nogen form for konfettikanon. Det er uden sammenligning det bedste konfetti show du kan få for dine penge.   

Konfettirør forbindes ofte med nytår, men virkeligheden er den, at konfettirør går ind under kategorien helårsfyrværkeri. Vi sælger 2 typer af konfettirør, håndholdt og elektronisk. Alle vores konfettirør fungerer ved hjælp af trykluft, derfor er der ingen krudt eller anden form for fyrværkeri involveret. De er desuden sikkerhedstestet og fuldt lovlige i hele landet.

Det håndholdte konfettirør affyres ved, at twiste eller vride bunden af røret. Hvorimod det elektroniske, som navnet indikerer, skal bruge en 6-18V strømkilde for at affyres. Du kan med fordel bruge vores MagicFX Power Shot rampe til dette. Både det håndholdte og det elektriske konfettirør kommer i 50 cm og 80 cm. 50 cm rør indeholder 1800 stykker konfetti og 80 cm rør indeholder HELE 3000 stykker! Dertil kommer det håndholdte konfettirør også i en lille udgave, som har 500 stykker konfetti.   

Konfettirør gør konfetti tilgængeligt for alle og enhver. Aldrig har det været nemmere, at få festen sparket i gang med en farverig himmel af konfetti. Konfettirørene kan, lige som det løse konfetti, bruges i utallige situationer. Derudover kan du selv vælge hvilken farve konfetti du vil have i dit konfettirør. Dermed sikre du, at du har det helt rette konfettirør, med den farve konfetti du ønsker til dit event. I vores konfettirørs / bomberørs sortiment finder du b.la. guld, sølv, UV og blandede farvet konfetti. Ydermere, har vi konfettirør med røde eller hvide hjerter som er perfekt til bryllupper, klar til at skyde af ude foran kirken. Vi sælger også konfettirør uden fyld. De tomme konfettirør er ideelle til dig, som selv vil bestemme indholdet. De kan bruges til børnefødselsdage, hvor man kan fylde dem op med slik eller hjemmelavet konfetti.     

Hos MAV WaterSystem sætter vi en dyd i, at gøre alt hvad vi kan for at imødekomme vores kunders behov. Derfor opfordre vi dig til, at tage kontakt til os, hvis der er noget du er i tvivl om eller du savner noget i vores sortiment.