VI TILBYDER STORT UDVALG I SPECIAL FX

Klik på de 4 menupunkter og læs mere

MAV SpecialFX er leveringsdygtige i mange former for SpecialFX. Vi leverer mange forskellige events og arrangementer. Det kan være lige fra brylupper til koncerter på festival. Så leder du efter special fx til dit arrangement så tag en snak med os og hvad vi kan leverer for dig.

Under spcielfx hører også pyroteknik, konfetti, flamme FX og CO2 FX.  – Mulighederne er uendelige. Så har du en tanke om et fedt show, med massevis af effekter som kan tage din fest til nye højder, så kontakt os i dag og lad os stå for dit sceneshow.

Kontakt os for mere info

MAV SpecialFX er leveringsdygtig i forskellige typer af konfetti. Papir konfetti, metal konfetti og UV konfetti. Vi kan levere og afskyde konfetti til alle events, og tilpasse det efter størrelse. Vi benytter elektroniske konfetti kanoner og udstyr af højeste kvalitet fra MagicFX. Du kan bestille mange typer og farver af konfetti, vi har et stort udvalg på lager. Hvis andre former, f.eks hjerter eller stjerner ønskes, kan dette også leveres.

Kontakt os for mere info

Vi er leveringsdygtige i mange effekter indenfor pyroteknik, og vi gør meget ud af at kombinere pyro med vores water shows. Vi kan lavere pyroteknik til mange former for shows. Alt lige fra store scene shows til teater, firmafester og private arrangementer.

Hvis du sider med en idé til hvordan dit scene og/eller fyrværkeri show skal være og hvad det skal indeholde, vil vi gøre alt hvad vi kan for at føre det ud i livet i samarbejde med dig. Vi designer og afvikler indendørs scene fyrværkeri, og udendørs scene fyrværkeri / fyrværkeri shows.

Festfyrværkeri tilbyder vi også.

Vi sørger selvfølgelig også for alle nødvendige tilladelser fra brandmyndigheder og beredskaber.

Kontakt os for mere info

Stage Flame er den klassiske og mest kende gas flamme effekt. Den kan skyde 3, 4 eller 6 meter høje gas flammer alt efter hvilket gas input den får leveret.

Stage Flame styres vha. DMX

Flamaniac.

Flamaniac er en flammemaskine, som afskyder lange, slanke flammestråler. Denne maskine er ikke baseret på gas men væske, som ved tryk sprøjtes ud i lange stråler (op til 6m) og antændes. Maskinen har 5 dyser, som peger i 5 forskellige retninger som en vifte. Hver dyse kan afskydes og styres separat. Maskinen kan afskyde flammer i farverne gul, orange, råd og grøn alt efter valg af væske.

Kontakt os for mere info

Konfetti gør en forskel. Slut festen med et brag.

Konfetti kan give din koncert eller event, det sidste boost der gør din koncert extra mindeværdig og du kan slutte af med at brag. Ring og hør mere om muligheder og priser.

Fyrværkeri. Hvis du virkelig vil impronere.

Vi er eksperter i opsætning af fyrværkeri til virksomheder, private, arrangører m.m. Giv din gæster et show af dimensioner. Vi leverer til f.eks koncerter, bryllup, byfester og meget mere. Ring for info og priser.

Waterhows. Henryk gæster med watershows.

Vi er experter i watershows til enhver anledning. Henryk din gæster med flotte og indbydende watershows der virkelig imponerer. Ring til os og hør nærmere om watershows til dit arrangement.

MAV tager dit event til nye højder med Special FX til et hvert arrangement. Kontakt os i dag og lad os tage en snak.

Få et uforpligtende tilbud

Tag kontakt til os i dag og lad os få en snak om dit projekt. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS